Marc Dekker is door Google “Adwords gecertificeerd” en leert je alle ins en outs die je nodig hebt om te starten met een succesvolle Adwords-campagne.

In de trainingen wordt alle benodigde theorie toegereikt en ga je vooral zelf aan de slag. Na de training beschik je over voldoende basiskennis om zelfstandig te starten met Google Adwords.

Het aanbod bestaat momenteel uit de Adwords training Basis en de Adwords training Basis i.c.m. een reeds lopend account. De trainingen worden op locatie gegeven en zijn geschikt voor 1 tot 4 personen. Vraag direct een gratis offerte aan.

Investeer in jezelf én bespaar kosten

Een Adwords training is een goede investering in jezelf en je onderneming. Je vergroot je kennis in een veelgebruikt advertentieplatform en wordt daardoor minder afhankelijk van externe partijen. Hierdoor krijg je meer grip op jouw online marketing inzet en uitgaven.

Een Adwords training gevolgd, en dan..?

Om je goed op weg te helpen ontvang je na de trainingen een hand-out waarin alle informatie uit de desbetreffende training in terug te vinden is. Als additionele service is het mogelijk om support te ontvangen na de training. Je ontvangt dan bruikbaar advies en ik beantwoord graag al je vragen.

 

 

Adwords training: Basis

Adwords training Basis is speciaal bedoeld voor geïnteresseerden die weinig tot geen ervaring hebben met Google Adwords. De training is erop gericht om te leren begrijpen hoe Google Adwords in elkaar steekt, hoe je een effectieve campagne inricht en hoe je deze onderhoudt.

 

Adwords training: Basis i.c.m. actief account

Heeft jouw onderneming al een actief Adwords account en wil je hier zelfstandig verder mee aan de slag? Dan is deze basistraining ideaal. Vooraf analyseer ik jouw huidige account en verwerk ik mijn bevindingen in een praktisch verbeterrapport. Tijdens de training gaan we daar samen mee aan de slag.

 

Inhoud training

Na een heldere uitleg over Google Adwords en de werking ervan werk je, onder begeleiding, aan je eerste Adwords campagne. Stapsgewijs zul je alle belangrijke facetten van een succesvolle campagne bij langs gaan. Aan het einde van de training heb je een prachtige campagne die direct ‘live’ kan. De training bevat o.a.:

  • Uitleg werking Adwords
  • Zoekwoordenanalyse via effectieve hulpprogramma’s
  • Opzetten van een campagne
  • Schrijven van effectieve advertenties
  • Meten van conversies

 

 

Volg een training en bouw aan
jouw eigen succesvolle Adwords campagnes.

Offerte aanvragen!